tisdag 16 mars 2010

Dag 47 - På spåret-finalen

Det grymmaste just nu är Goohs färdigrätter som är mil bättre än alla äckliga findushopkok. Gooh är ett nytt koncept från Stefano Catenaccis Operakällaren. Detta leder till brutalt goda maträtter med riktig buljong i såserna etc. Detta för endast 59kr. Stor jävla tumme upp! Jag har i nuläget prövat Ciderkyckling med rotmos, Mozarellakyckling, Lax i lime och kokossås, Pasta med champinjonsås och Köttbullar med mos.

Ikväll var På Spåret-finalen och det skulle visa sig bli enormt spännande. Så spännande att SVT fick dra över utsatt programtid med 10 minuter. Två skiljefrågor skulle det alltså krävas innan lag-birro fick vinna hela millevitten.

Till detta spektakel åtnjöts förstås en Bourgogne Rouge, ett franskt rumstempererat Pinot Noir. Men också en färdigrätt från Operakällaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar